Steve Caballero’s Urethaan, Wyoming (officiële video)

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Pop-punk outfit URETHANE met Hall of Fame skateboarder en gitarist Steve Caballero heeft getekend bij Cybertracks. Hun debuutalbum Horizons najagen werd geproduceerd, ontwikkeld en gemixt door Cameron Webb (Motörhead, Megadeth, Alkaline Trio, NOFX, Pennywise) en komt uit op 24 september 2021. De band gaat ook op tournee, inclusief enkele festivaloptredens.

URETHANE gevormd tijdens de pandemie in 2020. De line-up bestaat uit zanger/gitarist Tim Fennelly (War Fever), gitarist Steve Caballero (The Faction, Odd Man Out, Soda), bassist Chad Ruiz (Skipjack) en drummer Dylan Wade (The Bombpops ).

Source link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Skateboard-Kopen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare